triffle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0RScI1xMpfwLIRlMFGaZEaq6w4w56Fwkbng-X3icWK3m6c-fb4pHHypVvj0KJ4TS3DXrpMGPvdpIdXs9P0-YZDML6ChAFUyIoD3bSLB-bE0xvg31tgHjHtFh3hTKdYeguPwll4oqdxqc6/s320/0203081312.jpg

Υλικά
  • 1 πακέτο ρολό με γέμιση της αρεσκείας μας
  • 1 πακέτο ζελέ της αρεσκείας μας (είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσουμε ζελέ παρόμοιο με τη γέμιση του ρολού αν είναι δυνατό)
  • 1 πακέτο σαντιγί
  • λίγα φρέσκα φρούτα της αρεσκείας μας
  • λίγη τριμμένη σοκολάτα για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

  • Κόβουμε το ρολό σε 4 κομμάτια και τα τοποθετούμε στη βάση ενός μπωλ.
  • Ετοιμάζουμε το ζελέ με τις οδηγίες του πακέτου.
  • Προσθέτουμε τα φρούτα στο ζελέ και τον ρίχνουμε στο μπωλ.
  • Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει.
  • Ετοιμάζουμε τη σαντιγί και με αυτή γαρνίρουμε το triffle.
  • Οταν είναι έτοιμο, προσθέτουμε την τριμμένη σοκολάτα και σερβίρουμε.

5 σχόλια:

  1. Τέλειο φαίνεται!Μ'ενα νερομπούρπουλο ό,τι πρέπει!

    Τι ρολό εννοείς?Ρολό υγείας??

    Φιλιά χωρίς νερομπούρπουλο σήμερα γμτ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις την ανακάλυψα! Πολύ μου αρέσουν όοοοοολααααααα!!!!! Αλλά παχαίνουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Youngmam πολύ ωραία πρόταση!
    Φαντάζομαι ότι όταν λες ρολό εννοείς κάτι σαν αυτό

    Πάω να χαζέψω και τις άλλες συνταγές σου!
    Φιλάκια από Ν Αφρική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή