skip to main |
skip to sidebar
Υλικά: - 20 μπισκότα σαβουαγιάρ
- 150 γραμμάρια χυμό πορτοκάλι
- 1 λεμόνι
- 1 φυτική κρέμα (σαντιγί)
- 1 γάλα εβαπορέ (παγωμένο)
- 3 βανίλιες
- 2 φακελάκια ζελέ λεμόνι
- 1 ποτήρι ζεστό νερό
- 2 κούπες μούσλι ή καβουρντισμένα αμύγδαλα
Εκτέλεση - Βουτάτε κάθε μπισκότο στο χυμό πορτοκαλιού και στρώνετε σε ένα πυρέξ ή βαθύ διάφανο σκεύος.
- Διαλύετε το ζελέ λεμόνι στο ζεστό νερό και προσθέτετε το χυμό λεμονιού και το ξύσμα του.
- Χτυπάτε πολύ καλά το εβαπορέ και προσθέτετε μέσα το μείγμα με το ζελέ και τις βανίλιες.
- Στο μπολ που στρώσατε τα μπισκότα, προσθέτετε αυτό το μείγμα με το εβαπορέ και το αφήνετε στο ψυγείο να σφίξει.
- Κατόπιν το στολίζετε με την σαντιγί και πασπαλίζετε με καβουρντισμένα αμύγδαλα ή το μούσλι.
Έτοιμο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου