Μπισκοτάκια αμυγδάλου

http://www.joyofbaking.com/images/amaretticookiesfront.jpg

Υλικά:
  • 1 ½ ποτήρι λάδι
  • 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι (και μανταρίνι προαιρετικά)
  • 1 ποτήρι ζάχαρη
  • 1 μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουταλάκι γλυκού σόδα
  • 1 βανίλια
  • αλεύρι όσο πάρει για να γίνει η ζύμη μέτρια σκληρή
Εκτέλεση:
  • Ανακατεύω το λάδι με το χυμό και ρίχνω και τη ζάχαρη.
  • Στη συνέχεια προσθέτω και τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να γίνει η ζύμη μου μέτρια σκληρή (ζύμη για κουλούρια).
  • Σχηματίζω καρδιές από τη ζύμη με ειδικό εργαλείο και τοποθετώ τα μπισκότα σε λαδωμένο ταψί.
  • Ψήνω στους 180 για 40 λεπτά περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου