Υλικά
- 1 κιλό βύσσινο
- 1 κιλό ζάχαρη
- 2 κιλά κονιάκ
- κανέλα, γαρύφαλλα (όσα θέλετε)
Εκτέλεση
- Βγάζουμε τα κουκούτσια από το βύσσινο και τα βάζουμε σε ένα γυάλινο μπουκάλι μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Το σφραγίζουμε και το αφήνουμε στον ήλιο για 42 μέρες.
- Το σουρώνουμε και το τοποθετούμε σε φιάλες.
Αυτό δεν είναι γλυκό βύσσινο που αναφέρετε... είναι λικέρ βύσσινο, κοινώς τσέρι.
ΑπάντησηΔιαγραφή