- 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό
- 1 φλυτζάνι ζάχαρη
- 1 1/2 φλυτζάνι αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα
- 2 ασπράδια
- 1 βανίλια
- ανθόνερο
|
-Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190 C
-Ανακατεύετε τα αμύγδαλα με τη ζάχαρη και το σιμιγδάλι
-Προσθέτετε τα ασπράδια και τη βανίλλια και ανακατεύετε καλά
-Πλάθετε μικρά μπαλάκια
-Τα βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί
-Μπίγετε στο καθένα και ένα αμύγδαλο
-Ψήνετε για 10 - 15 λεπτά περίπου
-Μόλις κρυώσουν ελαφρά τα ραντίζετε με ανθόνερο και πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου