Αμυγδαλωτά

  • 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό
  • 1 φλυτζάνι ζάχαρη
  • 1 1/2 φλυτζάνι αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα
  • 2 ασπράδια
  • 1 βανίλια
  • ανθόνερο


Οδηγίες / Εκτέλεση

-Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190 C

-Ανακατεύετε τα αμύγδαλα με τη ζάχαρη και το σιμιγδάλι

-Προσθέτετε τα ασπράδια και τη βανίλλια και ανακατεύετε καλά

-Πλάθετε μικρά μπαλάκια

-Τα βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί

-Μπίγετε στο καθένα και ένα αμύγδαλο

-Ψήνετε για 10 - 15 λεπτά περίπου

-Μόλις κρυώσουν ελαφρά τα ραντίζετε με ανθόνερο και πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου