- 125 γραμ. κουβερτούρα
- 5 κουτ. σούπας βούτυρο
- 1 κούπα ζάχαρη
- 2 αβγά
- ½ κούπα αλεύρι
- ½ κούπα καρύδια
- λίγη βανίλια
- λίγο αλάτι (στην κουβερτούρα)
- Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο με την κουβερτούρα. Σε ένα μπολ χτυπάμε την ζάχαρη με τα αβγά με το μίξερ μέχρι να γίνουν μια άσπρη κρέμα. Από εδώ και κάτω απαλές κινήσεις με το κουτάλι.
- Προσθέτουμε και το αλεύρι, την βανίλια και σιγά σιγά το μείγμα της σοκολάτας μέχρι να απορροφηθεί.
- Προσθέτουμε και τα καρύδια και αδειάζουμε το περιεχόμενο σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ.
- Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς (στον αέρα) για 25 λεπτά περίπου.
Καλοφάγωτο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου