Φανουρόπιτα

  • Χυμό από 5 πορτοκάλια
  • 1 φλυτζάνια λάδι
  • 2 φλυτζάνια σταφίδες
  • 2 φλυτζάνια ζάχαρη
  • 2 κουταλάκια μπέϊκιν πάουντερ
  • 1 κουταλιά κανελλογαρύφαλλο
  • 6 φλυτζάνια αλεύρι
  • 2 ποτηράκια του λικέρ κονιάκ
  • Ξύσμα πορτοκαλιού


Οδηγίες / Εκτέλεση

-Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 C

-Κοσκινίζετε το αλεύρι

-Προσθέτετε το μπέϊκιν πάουντερ

-Σε ένα μπωλ ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί

-Βάζετε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι

-Ψήνετε 20 -30 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου