- Χυμό από 5 πορτοκάλια
- 1 φλυτζάνια λάδι
- 2 φλυτζάνια σταφίδες
- 2 φλυτζάνια ζάχαρη
- 2 κουταλάκια μπέϊκιν πάουντερ
- 1 κουταλιά κανελλογαρύφαλλο
- 6 φλυτζάνια αλεύρι
- 2 ποτηράκια του λικέρ κονιάκ
- Ξύσμα πορτοκαλιού
|
-Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 C
-Κοσκινίζετε το αλεύρι
-Προσθέτετε το μπέϊκιν πάουντερ
-Σε ένα μπωλ ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί
-Βάζετε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι
-Ψήνετε 20 -30 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου