Υλικά:
- 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
- ½ φλυτζ. καρυδόψυχα ψιλοκομμένη
- 3 κουτ. σούπας μαργαρίνη
- 2 πακέτα τυρί κρέμα (Philadelphia)
- 3 στραγγιστά γιαούρτια
- 1 φλυτζ. καφέ ζάχαρη
- 4 αβγά
- 1 βανίλια άρωμα
- 1 μεγάλο βάζο γλυκό του κουταλιού βύσσινο
- Τρίβουμε τα μπισκότα σε κομματάκια, προσθέτουμε την καρυδόψυχα και τη μαργαρίνη και ανακατεύουμε.
- Στρώνουμε το μείγμα στον πάτο μιας μεγάλης κουμπωτής φόρμας, το ισιώνουμε με τα δάχτυλα και το ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C.
- Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί με το γιαούρτι, τη ζάχαρη, τ'αβγά και τη βανίλια και ρίχνουμε το μείγμα μέσα στη φόρμα.
- Το ψήνουμε για 15 λεπτά.
- Το αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες και το σερβίρουμε με το γλυκό βύσσινο από πάνω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου