Cheesecake με βύσσινο

Υλικά:
  • 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
  • ½ φλυτζ. καρυδόψυχα ψιλοκομμένη
  • 3 κουτ. σούπας μαργαρίνη
  • 2 πακέτα τυρί κρέμα (Philadelphia)
  • 3 στραγγιστά γιαούρτια
  • 1 φλυτζ. καφέ ζάχαρη
  • 4 αβγά
  • 1 βανίλια άρωμα
  • 1 μεγάλο βάζο γλυκό του κουταλιού βύσσινο
Εκτέλεση:
  • Τρίβουμε τα μπισκότα σε κομματάκια, προσθέτουμε την καρυδόψυχα και τη μαργαρίνη και ανακατεύουμε.
  • Στρώνουμε το μείγμα στον πάτο μιας μεγάλης κουμπωτής φόρμας, το ισιώνουμε με τα δάχτυλα και το ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C.
  • Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί με το γιαούρτι, τη ζάχαρη, τ'αβγά και τη βανίλια και ρίχνουμε το μείγμα μέσα στη φόρμα.
  • Το ψήνουμε για 15 λεπτά.
  • Το αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες και το σερβίρουμε με το γλυκό βύσσινο από πάνω.
Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου