skip to main |
skip to sidebar
Υλικά:- 1 μεγάλο κουτί ροδάκινα κονσέρβα
- 2 κουτιά ζελέ ροδάκινο
- 4 γιαουρτάκια αγελαδίτσα
- ½ κιλό σαντιγί
- 2 κουτ.σούπας ζάχαρη
- 1 κουτί σαβουαγιάρ (ανάλογα το ταψί)
Εκτέλεση:- Ανακατεύουμε τη σαντιγί με τα ροδάκινα ψιλοκομμένα και το γιαούρτι.
- Φτιάχνουμε το ζελέ με 2 ποτήρια ζεστό νερό και τη ζάχαρη.
- Όταν κρυώσει, το ρίχνουμε μέσα στο μείγμα μαζί με ένα ποτήρι από το σιρόπι που υπάρχει στην κονσέρβα ροδάκινου.
- Βουτάμε τα σαβουαγιάρ σε γάλα και τα στρώνουμε σε ένα μικρό πυρέξ.
- Ρίχνουμε από πάνω το μείγμα με τα ροδάκινα και το αφήνουμε στο ψυγείο για 5-6 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου