Γλυκό με ροδάκινα

Υλικά:
  • 1 μεγάλο κουτί ροδάκινα κονσέρβα
  • 2 κουτιά ζελέ ροδάκινο
  • 4 γιαουρτάκια αγελαδίτσα
  • ½ κιλό σαντιγί
  • 2 κουτ.σούπας ζάχαρη
  • 1 κουτί σαβουαγιάρ (ανάλογα το ταψί)
Εκτέλεση:
  • Ανακατεύουμε τη σαντιγί με τα ροδάκινα ψιλοκομμένα και το γιαούρτι.
  • Φτιάχνουμε το ζελέ με 2 ποτήρια ζεστό νερό και τη ζάχαρη.
  • Όταν κρυώσει, το ρίχνουμε μέσα στο μείγμα μαζί με ένα ποτήρι από το σιρόπι που υπάρχει στην κονσέρβα ροδάκινου.
  • Βουτάμε τα σαβουαγιάρ σε γάλα και τα στρώνουμε σε ένα μικρό πυρέξ.
  • Ρίχνουμε από πάνω το μείγμα με τα ροδάκινα και το αφήνουμε στο ψυγείο για 5-6 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου