Εργολάβοι

http://bprice.pstatic.gr/5/4/1/1/53/2072629.jpg

Υλικά:
  • 250 γραμ. αμύγδαλα ασπρισμένα
  • 3-4 ασπράδια
  • 350 γραμ. ζάχαρη
  • λίγη βανίλια
Εκτέλεση:
  • Αλέθουμε σε λεπτό μύλο ή στο μπλέντερ τα αμύγδαλα, τα ασπράδια, τη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να επιτύχουμε ζύμη μαλακή, να στέκεται (γι' αυτό ο αριθμός των ασπραδιών "παίζει").
  • Σε βουτυρωμένο λαδόχαρτο, το οποίο έχουμε στρώσει σε λαμαρίνα, βάζουμε το μείγμα κουταλιές-κουταλιές σε κάποια απόσταση γιατί απλώνουν. Από πάνω τοποθετούμε μισό αμύγδαλο (θα χρειαστούμε γύρω στα 20).
  • Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Αφήνουμε να σταθούν 5 λεπτά, ξεκολλάμε με προσοχή και αφήνουμε να στεγνώσουν σε σχάρα.
Διατηρούνται καλύτερα κλεισμένα σε μεταλλικό κουτί.
Καλή επιτυχία!

1 σχόλιο:

  1. Hi, Nice post thanks for sharing. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

    Thanks!

    Angela
    angelabrooks741@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή