- 3 βανίλιες
- 4 κουταλάκια μπέϊκιν πάουντερ
- 4 αυγά
- 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη
- κανέλλα
- 1 1/2 φλυτζάνι γάλα
- ζάχαρη άχνη
- 2 φλυτζάνια αλεύρι
- 1/2 κουταλάκι αλάτι
- λάδι για τηγάνισμα
|
-Κοσκινίζετε το αλεύρι
-Ανοίγετε έναν λάκκο, και προσθέτετε το αλάτι, τις βανίλιες και το μπέϊκιν πάουντερ
-Χτυπάτε πολύ καλά τα αυγά με την ζάχαρη
-Προσθέτετε στο αλεύρι το μείγμα της ζάχαρης και το γάλα
-Χτυπάτε να γίνει ένα χυλός ομοιόμορφος
-Βάζετε το λάδι να κάψει
-Ρίχνετε τις τηγανίτες μία κουταλιά για μία τηγανίτα
-Γυρίζετε να τηγανιστούν και από τις δύο πλευρές
-Μόλις τηγανιστούν τις βάζετε να στραγγίξουν σε ένα πιάτο που έχετε καλύψει με χαρτί κουζίνας μία σίτα ή στρατσόχαρτο
-Εάν θέλετε ρίχνετε ζάχαρη άχνη από πάνω και κανέλλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου