skip to main |
skip to sidebar
Υλικά (50 κομμάτια):- 1 κουτί γάλα Βλάχας ζαχαρούχο
- 320 γραμ. καρύδια
- 2 βανίλιες
- 20 μπισκότα Παπαδοπούλου
- 3 κουταλιές του γλυκού κακάο
- 250 γραμ. ζάχαρη άχνη
- λίγο κονιάκ
- 500 γραμ. κουβερτούρα για επικάλυψη
Εκτέλεση:- Κόβουμε πρώτα τα μπισκότα και τα καρύδια στο μίξερ, τα καρύδια πρέπει να είναι λίγο χοντροκομμένα.
- Στην συνέχεια, ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός της κουβερτούρας, ανακατεύουμε καλά και τα πλάθουμε μακρόστενα σαν πουράκια αλλά λίγο πιο χοντρά.
- Τέλος, λιώνουμε την κουβερτούρα και τα ρίχνουμε λίγα λίγα και στην συνέχεια τα βάζουμε πάνω στην λαδόκολλα και τα αφήνουμε να στεγνώσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου