Υλικά
- 1 κιλό σουσάμι
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού μέλι
- 2 βανίλιες
- λίγα χοντροκομμένα αμύγδαλα
Εκτέλεση
- Καβουρντίζετε το σουσάμι σε μια κατσαρόλα μέχρι που να αρχίσετε να τρίβετε.
- Ρίχνετε το μέλι, τη ζάχαρη, τα αμύγδαλα, τις βανίλιες και ανακατεύετε καλά το μείγμα.
- Το ρίχνετε σε ταψί και το απλώνετε καλά με βρεγμένο ποτήρι κυλινδρικά
- Το κόβετε αμέσως σε κομμάτια και το αφήνετε να κρυώσει καλά.
- Για να ξεκολλήσουν τα κομμάτια εύκολα, βάζετε το ταψί λίγο να ζεσταθεί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου