- 2 φλυτζάνια του καφέ ζάχαρη
- 2 φλυτζάνια του καφέ ρύζι για λαπά (γλασέ)
- 1/2 λίτρο γάλα
- λίγη κανέλλα
|
-Βάζετε το γάλα να βράσει
-Μόλις πάρει βράση προσθέτετε το ρύζι
-Προσθέτετε τη ζάχαρη
-Ανακατεύετε να μην κολλήσει
-Μόλις πήξει αποσύρετε από τη φωτιά
-Σερβίρετε σε ένα μπωλ ή σε πολλά μικρά
-Αφήνετε να κρυώσει
-Πασπαλίζετε εάν θέλετε με κανέλλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου