Υλικά
- 200 γραμ. γάλα
- 70 γραμ. ζάχαρη
- 3 φύλλα ζελατίνης
- 1 βανίλια
- 300 γραμ. κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
- Βραζετε το γαλα και μολις κοχλασει το αποσυρετε απο τη φωτια.
- Εχετε μουσκεψει τη ζελατινα σε κρυο νερο να μαλακωσει.Ριχνετε τη ζελατινα, τη ζαχαρη,την βανιλια,την κρεμα γαλακτος στο γαλα και ανακατευετε.
- Μοιραζετε σε μπωλακια και τα βαζετε στο ψυγειο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου