Πανακότα

Υλικά
  • 200 γραμ. γάλα
  • 70 γραμ. ζάχαρη
  • 3 φύλλα ζελατίνης
  • 1 βανίλια
  • 300 γραμ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

  • Βραζετε το γαλα και μολις κοχλασει το αποσυρετε απο τη φωτια.
  • Εχετε μουσκεψει τη ζελατινα σε κρυο νερο να μαλακωσει.Ριχνετε τη ζελατινα, τη ζαχαρη,την βανιλια,την κρεμα γαλακτος στο γαλα και ανακατευετε.
  • Μοιραζετε σε μπωλακια και τα βαζετε στο ψυγειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου