Βραχάκια μελιού

Υλικά
  • 400 γραμ. Φαστ με μέλι
  • 200 γραμ. ζάχαρη (8 κουτ. σούπας)
  • 1 αυγό
  • 600 γραμ. αλεύρι
  • 1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
  • 100 γραμ. σταφίδες ραντισμένες με ρούμι

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε στο μίξερ το Φαστ με μέλι και τη ζάχαρη για 4 λεπτά περίπου.
  • Προσθέτουμε το αυγό και το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν πάουντερ και τις σταφίδες.
  • Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπωλ, το σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 1/2 ώρα.
  • Με ένα κουταλάκι παίρνουμε από το μείγμα ποσότητα όσο ένα καρύδι και τη ρίχνουμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα, έτσι ώστε να πάρει ακαθόριστο σχήμα.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C, για 20-25 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου