skip to main |
skip to sidebar
- 6 μπάλες παγωτού
- 1 φλιτζάνι corn flakes
- 1 φλιτζάνι αλεύρι
- 2-3 δάκτυλα νερό
- Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση:- Θρυμματίζουμε τα corn flakes. Περνάμε τις μπαλίτσες παγωτού στα corn flakes και τις αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
- Αφήνουμε 2-3 πρέζες αλεύρι στην άκρη για το αλεύρωμα. Προσθέτουμε το νερό στο αλεύρι και φτιάχνουμε μια μαλακιά ζύμη.
- Χωρίζουμε την ζύμη σε 6 μέρη, την ανοίγουμε και τυλίγουμε με αυτήν τις μπάλες παγωτού. Ξανατοποθετούμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.
- Ζεσταίνουμε καλά το λάδι για τηγάνισμα και τηγανίζουμε τις μπαλίτσες μία μία για μισό λεπτάκι περίπου.
- Στραγγίζουμε αμέσως το πολύ λάδι και σερβίρουμε τις μπαλίτσες σκέτες ή με μελί. Μπορούμε επίσης να γαρνίρουμε με σαντιγί ή και φρούτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου