Παγωτό ψυγείου σάντουιτς

Υλικά:
  • 2 πακέτα μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ τετράγωνα
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 μόρφατ
  • 3 φλυτζάνια γάλα φρέσκο
  • 2 βανίλιες στιγμής Γιώτης
Εκτέλεση:

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ.

Σε ένα ταψάκι,τετράγωνο στρώνουμε τα μισά μπισκότα.

Ρίχνουμε από πάνω το μείγμα και το στρώνουμε καλά.

Από πάνω βάζουμε τα υπόλοιπα μπισκότα,προσέχοντας το ένα να είναι πάνω από το άλλο δηλαδή να γίνει σάντουιτς.

Το βάζουμε στην κατάψυξη και όταν παγώσει το κόβουμε έτσι ώστε να υπάρχει πάνω κάτω μπισκότο και στη μέση το παγωτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου