skip to main |
skip to sidebar
Yλικά: - 1 φάκελο σκόνη για σαντιγί
- 1 ποτήρι φρέσκο γάλα
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (400 γρ)
- μισό κουτί γάλα εβαπορέ
- 1 ποτήρι μικρό μπράντυ
- 1 κουτάκι κερασάκια
- 1 κουτάκι ψιλοκομμένα αποξηραμένα φρούτα κοκτέηλ (διάφορα αποξηραμένα φρούτα- υπάρχουν στα σούπερ μάρκετ, αλλιώς βάλτε ό,τι αποξηραμένο φρούτο θέλετε, βερίκοκα, παπάγια κλπ)
Εκτέλεση: - Χτυπάτε τη σκόνη για σαντιγύ με το ποτήρι το φρέσκο γάλα για 5 λεπτά.
- Προσθέτετε το ζαχαρούχο και το εβαπορέ και συνεχίζετε το χτύπημα.
- Στο μεταξύ, έχετε μουλιάσει τα ψιλοκομμένα φρούτα στο μπράντυ και τα ρίχνετε και αυτά στο μείγμα.
- Ανακατεύετε απαλά και βάζετε το παγωτό στην κατάψυξη.
- Κάθε 1 ώρα το βγάζετε και το χτυπάτε για να γίνει πιο αφράτο.
- Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και ξηρούς καρπούς.
Kαλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου